E-Learning


Waarom E-Learning


Voordelen

De voordelen van E-Learning zijn; flexibiliteit, lager kosten, jouw eigen tempo, waar en wanneer jij wil. Feedback krijg je op jouw moment. Daarnaast spaart je het milieu doordat je minder reist en effectief gebruik maakt van leermiddelen, dat is mooi meegenomen! Wij hebben zoveel mogelijk de elementen van klassikale trainingen verwerkt in de E-Learnings, maar ook gebruikt gemaakt van de mogelijkheden van technologie. Daarom zijn onze trainingen interactief, leuk om te doen en er zijn diverse momenten voor oefening. Lees verder om te zien hoe dat praktisch werkt.

  • Leren waar jij wilt
  • Leren wanneer je wilt
  • Niet teveel betalen
  • In jouw eigen studietempo
  • Herhaal zo vaak jij wilt

Hoe werkt het?

Wanneer je een E-learning gaat doen ontvang je jouw persoonlijke inlog voor toegang tot jouw persoonlijk leeromgeving. Je ontvangt daarnaast een map met studiemateriaal, waarin je aantekeningen kunt maken. Je krijgt altijd twee maanden toegang tot de E-learning omgeving. Als je meer tijd nodig hebt of als het 'even niet uitkomt' verlengen wij graag deze periode voor je! De E-learnings van Constitute worden verzorgd vanuit een intensief met ssl certificaten beveiligde omgeving in de cloud. Zo weet jij zeker dat je altijd connectiviteit en snelheid hebt, en dat er vertrouwelijk met jouw gegevens wordt omgegaan. E-learnings kun je op jouw eigen PC of tablet (iPad) volgen.

Presentaties en oefeningen

Stap voor stap ga je door de training heen. tijdens de online presentaties wordt je door de sheets geleid en maak je casussen en doe je praktische interactieve oefeningen. Je krijgt direct feedback, zodat je weet waar je staat. Je kunt altijd pauzeren en later verder gaan.

Lesmateriaal

Naast de online training ontvang je een map met sheets als naslagwerk. Je kunt je eigen aantekeningen maken en rustig mee bladeren tijdens de presentatie, overzichtelijk en handig! Wanneer je de training hebt afgerond ontvang je een certificaat per post.

Begeleiding

Je wordt van begin tot eind begeleid. Heb je een casus gemaakt, dan krijg je direct feedback. Heb je een vraag, dan kun je die direct online stellen. Uiteraard kun je altijd bellen. Als we zien dat je een tijdje niet hebt ingelogd, dan nemen we contact op om te kijken of je hulp nodig hebt.


Jij bepaalt hoe je ontwikkelt. Daarom volg je een risk management opleiding of financiële training in jouw eigen tempo!