Financiële cursus


De meerwaarde van een financiële cursus.

Een financiële cursus is een goede investering in jezelf en in je medewerkers. We leven in een veranderende wereld waarin de ene technologische ontwikkeling de andere steeds sneller opvolgt. Jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is daarom van groot belang als je wil overleven in een concurrerende markt. Daarnaast is het vergaren van nieuwe kennis goed voor je hersenen en zorg je ervoor dat je een aantrekkelijk werknemer blijft. Hieronder lees je meer over de meerwaarde van een financiële cursus.

Meerwaarde voor jou.

Blijven leren is van levensbelang in de hedendaagse wereld. Kennis die je een aantal jaar geleden opdeed, kan nu alweer hopeloos verouderd zijn. Een leven lang jezelf blijven ontwikkelen is daarmee de nieuwe realiteit. Een financiële cursus geeft je een voorsprong op de rest. Bij wat voor bedrijf je ook werkt of wil gaan werken: voor elke organisatie zijn financiën van belang. Word een veelzijdige werknemer en verbaas je collega’s met nieuw opgedane kennis. Investeer in jezelf en doe jezelf een financiële cursus cadeau. Want met een financiële cursus op zak heb je een voorsprong op de rest en sta je sterk tijdens een sollicitatie- of voortgangsgesprek.

Meerwaarde voor je werkgever.

Investeren in je werknemers door middel van een financiële cursus levert vaak een sneeuwbaleffect aan voordelen op. Ideeën die op de werkvloer ontstaan worden door werknemers zo meteen getoetst op financiële haalbaarheid. Krijgt een medewerker meer financiële verantwoordelijkheid? Bied ze dan bijvoorbeeld de financiële cursus Financiën voor niet-financiële managers aan. Na het volgen van deze financiële cursus kunnen alle beslissingen meteen financieel onderbouwd worden. Tevens wordt creatief boekhouden direct doorzien en heb je er nieuwe financiële expert in jouw organisatie bij. Deze financiële cursus is zo opgebouwd dat er geen financiële basiskennis vereist is. Wij leren je alles.

Meerwaarde voor je bedrijf.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heeft een financiële cursus allerlei voordelen voor een bedrijf. Medewerkers die betrokken zijn bij de financiën van een bedrijf zijn van groot belang in elke succesvolle onderneming. Ook al heeft een medewerker geen financiële kennis, met een financiële cursus kun je elke werknemer opleiden tot een nieuwe financiële manager. Zo krijgen medewerkers de kans om door te groeien en blijft de kennis binnen je bedrijf.

Klassikaal of als E-learning?

Een financiële cursus kan zowel klassikaal als e-learning aangeboden worden. Bij een e-learning kan de cursist de financiële cursus openen waar en wanneer hij maar wil. Dit geeft je de vrijheid om te studeren wanneer het jou het beste uitkomt. Bij een klassikale financiële cursus leer je in groepsverband en heb je interactie met je medecursisten. Bepaal de manier waarop jij het liefst leert en boek vandaag nog je financiële cursus.

Of toch liever Incompany?

Ook is er een derde mogelijkheid om deel te nemen aan een financiële cursus. Als er meerdere mensen uit jouw organisatie een bepaalde financiële cursus willen volgens kan een incompany training de beste en meest voordelige optie zijn. We stemmen de training af op de specifieke problemen binnen de organisatie en komen naar een locatie die jou het beste uitkomt. Zo heb je de voordelen van een klassikale financiële cursus zonder reistijd of extra kosten voor de deelnemers.

Meer informatie?

Als je vragen hebt neem dan contact met ons op via 030 280 00 66 of info@constitute.nl. Dan kunnen we voor jou een op maat gemaakte financiële cursus ontwikkelen.