NIEUWS

We hebben nog een paar tips voor jou.


Er zijn een aantal dingen die je absoluut niet moet zeggen tegen je werkgever als je baan je lief is. ‘Ik zou het niet weten’, ‘daar heb ik geen zin in’, of ‘dat is niet mijn probleem’, zijn een paar van de ergste die wij hier bij Constitute kunnen verzinnen. Maar op welke vragen moet je je leidinggevende in ieder geval snel een antwoord kunnen geven? Wij hebben een lijst voor je samengesteld zodat jij nooit meer met je mond vol tanden staat. Graag gedaan!

1. Wat wordt er van me verwacht?

Read More

Hoe ben je succesvol op de arbeidsmarkt? Hoe kom je vooruit in je carrière en wat vinden werkgevers goede eigenschappen in hun medewerkers? Constitute vroeg het aan een ondernemer in hart en nieren. Als eigenaar van 4 succesvolle organisaties in onder andere de HR-branche weet hij als geen ander waaraan een goede werknemer moet voldoen. Aan ons de taak om hem het hemd van het lijf te vragen.

Waarom is het van belang dat medewerkers zich blijven ontwikkelen?

Read More

Managers of leidinggevenden komen voor in allerlei soorten en maten; inspirerend, streng, persoonlijk of juist afstandelijk. Maar wat voor manager je ook bent of hebt, onderstaande gewoontes zijn funest voor de effectiviteit van leiderschap. Wees van de volgende 6 slechte gewoontes op de hoogte en til je team naar een hoger niveau in no-time.

1. Medewerkers openbaar bekritiseren

Read More

Pagina's